De diensten van Timotheusweb

We vertellen je graag over onze diensten. De diensten die je kan helpen met het verbeteren van al je online marketing processen, het beter vindbaar maken van je website of producten tot onze betrouwbare webhosting

Online advies

Wij verzorgen met veel liefde presentaties over online marketing. Wat is het precies en wat kan het voor jouw bedrijf betekenen. We hebben veel ervaring in het geven van presentaties door ons verleden als SEO consultant. Zo hebben wij onder andere presentaties gegeven aan VBK uitgevers, Bart Smit, Monuta en BMW.

Meet jij je website bezoek?

Het meten van je traffic op je website is van cruciaal belang. Wij implementeren Google Analytics graag op je website. Richten de belangrijkste zaken voor je in en kunnen je precies vertellen hoe je de data moet lezen.

SEO advies en implementatie

Zoekmachinemarketing bestaat uit SEO en SEA. In beide takken hebben we ervaring maar wij halen persoonlijk het meeste plezier uit SEO. Adverteren in zoekmachines op grote schaal besteden we dan ook liever uit aan een van onze partners. Om je website gedegen en veilig (zonder spam) vindbaar te maken voor Google kennen wij de ins en outs. Laat je je website door ons ontwikkelen, dan zorgen wij ervoor dat zoekmachines je website technisch goed kunnen begrijpen. Voor SEO vriendelijke teksten schakelen we onze partner HorizonTaalbureau in. Deze schrijven foutloos, snel een goed leesbaar. Wij kunnen natuurlijk wel adviezen geven hoe je je content beter kan inrichten zodat je posities in Google verbeteren.

Website hosting

“Ik wil een domein en webhosting betrouwbaar en betaalbaar” horen wij graag. Voor de webhosting van onze websites maken wij gebruik van verschillende soorten pakketten. Wij zijn niet de goedkoopste maar bieden wel exclusieve service zoals een complete inrichting, koppeling en onderhoud:

Pakket I
Ideaal voor eenvoudige websites met een paar pagina’s.

  • 1 domeinnaam
  • E-mail
  • 500mb webhostingruimte

Richtprijs: € 50,00

Pakket II
Ideaal voor websites met meerdere pagina’s en die verwachten veel foto’s op de website te plaatsen.

Richtprijs: € 70,00

Bedragen zijn per jaar inclusief btw.

Ook op maat gemaakte pakketten zijn mogelijk. Hiervoor is een persoonlijk gesprek gewenst om de wensen in kaart te krijgen en een passende oplossing te bieden.

Wij geven je graag advies over de hosting en de mogelijkheden. De webhosting is niet onze core-business maar wordt gebruikt voor het plaatsen van de door ons gemaakte websites. Wel vinden wij kwaliteit voor de hosting belangrijk. Daarom nemen we het liever in eigen hand zodat wij je het beste kunnen bieden. Geen romsplomp met het inrichten, wij doen dat graag voor je!

Taaldiensten

Wij bieden een breed scala aan taaldiensten aan. Onze taaldiensten worden altijd met uiterste zorg uitgevoerd, zodat de kwaliteit gewaarborgd blijft. Kijk voor meer informatie op HorizonTaalbureau.